• Страница 7 из 8
  • «
  • 1
  • 2
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • »
Пупсы з Гурскага
Націк
.
Топикстартер
1.  
1
.
Беларусь, Мінск
46 сообщений
Топикстартер
Добрага часу ўсім! Забралі шчанючкоў з Гурскага ўчора, прастаялі там суткі (ў валанцёрцы?). Вечарам іх памылі, яны і кушалі добра. Сёння ўсё добра, але павезла да вета. Я ж начыталася на форуме і пра страшныя хваробы пасля гурскага, і што Гіксан трэ калоць абавязкова, і ветаў, якія лячылі, і прызнакі хваробы. Дохтар сказала, што здаровыя, трэба назіраць. І Гіскан не раіла зараз калоць. Тэмпература ў норме, какахі таксама. А мяне непакоіць вада з носа (хоць бы не соплі), і вочкі троху вільготныя. Вось доктар і кажа "назірайце", можа проста падстылі. Вось прыехалі дамоў, яны вясёленькія, грызуць адзін аднаго, рычаць, кушаюць, пісаюць. А мне неспакойна, вады з носа паболела... Неспакойна. Парайце што-небудзь, калі ласка! Я хвалююся і баюся, і не хачу згубіць любімых пупсікаў. Можа дрэнна, што Гіскан не ўкалолі сёння?
8 029 3124699 Наталья
Сообщение отредактировала: Верочка - Понедельник, 13.01.2014, 02:07
Націк
.
Топикстартер
121.  
121
.
Беларусь, Мінск
46 сообщений
Топикстартер
Наталья, уколы мы можам самі рабіць, і лекі аплаціць. У малых крытычна нізкая тэмпература. Сёння муж вязе іх на капельніцы, я пазней выкладу, што мы капаем. Талоны зараз дамовімся, дзе забраць.
Наталья
Член ООЗЖ «Эгида»
122.
122
Франция, Лакон - Минск
65535 сообщений
Член ООЗЖ «Эгида»
Націк, , КАКАЯ темперарура? КАКАЯ???
Я обещала быть хорошей, но если услышите стрельбу - значит у меня не получилось © Скарлетт
E-mail: bel@egida.by
Націк
.
Топикстартер
123.  
123
.
Беларусь, Мінск
46 сообщений
Топикстартер
36,2, 35,8. Грэю бутэлькамі, муж павінны за імі прыехаць хутка.
Наталья
Член ООЗЖ «Эгида»
124.
124
Франция, Лакон - Минск
65535 сообщений
Член ООЗЖ «Эгида»
ДЕВУШКИ!!!! Напишите Веронике СРОЧНО позвнить Націк, !! Дайте ее телефон! У Націк,  минус на телефоне!!! Она не может!!!

Просим срочно перезвонить по талонам для 2-х щенков с Гурского. Телефон Націк, .

Температура ОЧЕНЬ низкая! Поднимайте ее на грелке!!!! Положите их на эл грелку! Или обложите бытылками с ГОРЯЧЕЙ водой!!
 НУЖНО ПОДНИМАТЬ ТЕМПЕРАТУРУ ТЕЛА И ЕЕ ПОДДЕРЖИВАТЬ!!
Я обещала быть хорошей, но если услышите стрельбу - значит у меня не получилось © Скарлетт
Верочка
.
Член ООЗЖ «Эгида»
125.
125
.
Минск, Кунцевщина
13537 сообщений
Член ООЗЖ «Эгида»
мы созвонились
Наталья
Член ООЗЖ «Эгида»
126.
126
Франция, Лакон - Минск
65535 сообщений
Член ООЗЖ «Эгида»
КАК ОНИ??? КАК Націк, ?? Есть ли еще силы???
Верочка
.
Член ООЗЖ «Эгида»
127.
127
.
Минск, Кунцевщина
13537 сообщений
Член ООЗЖ «Эгида»
Цитата Наталья ()
КАК ОНИ??? КАК Націк, ?? Есть ли еще силы???
Вчера никто не приехал sad Завтра утром наберу сама
Наталья
Член ООЗЖ «Эгида»
128.
128
Франция, Лакон - Минск
65535 сообщений
Член ООЗЖ «Эгида»
Было очень плохо им..... sad
Верочка
.
Член ООЗЖ «Эгида»
129.
129
.
Минск, Кунцевщина
13537 сообщений
Член ООЗЖ «Эгида»
sad малюпасы
Наталья
Член ООЗЖ «Эгида»
130.
130
Франция, Лакон - Минск
65535 сообщений
Член ООЗЖ «Эгида»
Позвоните Націк, !! Узнайте как дела!! Неспокойно мне!!! sad
Верочка
.
Член ООЗЖ «Эгида»
131.
131
.
Минск, Кунцевщина
13537 сообщений
Член ООЗЖ «Эгида»
сейчас наберу
Наталья
Член ООЗЖ «Эгида»
132.
132
Франция, Лакон - Минск
65535 сообщений
Член ООЗЖ «Эгида»
Верочка,, если не берет  Націк, , то звони olsi-01, !! Она в курсе, что там!!!
Верочка
.
Член ООЗЖ «Эгида»
133.
133
.
Минск, Кунцевщина
13537 сообщений
Член ООЗЖ «Эгида»
Телефон выключен
Наталья
Член ООЗЖ «Эгида»
134.
134
Франция, Лакон - Минск
65535 сообщений
Член ООЗЖ «Эгида»
Позвони Ольге!!!

+375296750945 звоните, если нужна моя помощь
Верочка
.
Член ООЗЖ «Эгида»
135.
135
.
Минск, Кунцевщина
13537 сообщений
Член ООЗЖ «Эгида»
Ольга тоже не знает что с ними и не может целый день дозвониться,телефоны все выключены
Наталья
Член ООЗЖ «Эгида»
136.
136
Франция, Лакон - Минск
65535 сообщений
Член ООЗЖ «Эгида»
неспокойно мне!!! смс оставьте Натику!!!
Націк
.
Топикстартер
137.  
137
.
Беларусь, Мінск
46 сообщений
Топикстартер
Нашых сабакенькаў ня стала. Яны больш не пакутуюць. Кропельніцы зрабілі сваю справу!
З раніцы панядзелка пабачыўшы першы прыпадак нашай крошы, я ўсё зразумела. У іх была нервовая форма ЧУМЫ.
Тэст на чумку (на які мы аддалі свае апошнія 200 тысяч) ў ДОКТАРЫ ВЕЦЕ Ў ПАНЯДЗЕЛАК УВЕЧАРЫ на стадыі нервовай формы БЫЎ АДМОЎНЫ. Мы закапалі іх да смерці, як папярэджвала ДАНАТЭЛЛА!!! Я памятаю яе пасты, якія цяпер выдаленыя і я не знаходжу іх!!! Я памятаю, яна пісала пра АЦЁК МОЗГА!
Учора днём на кропельніцы першая малыха ўпала ў прыпадку. УНУТРЫЧАРАПНЫ ЦІСК. Ёй зрабілі ўкол не ведаю чаго і далей працягвалі кропельніцу!!! Людзі, вы разумееце, што адбывалася???!!! У другой малыхі прыпадак здарыўся пасля кропельніцы. ...
Я думаю, не трэба далей распавядаць, што мы пабачылі ўчора, сёння ноччу і раніцай.
Яны больш не пакутуюць. Не пакутуюць нашы крохі.
138.  
138
.
Минск, Ангарская
1949 сообщений
cray cray   cray Бедные девочки! И малышки, и те, кто был рядом с ними... Націк, держитесь! Жизнь продолжается...
"По твоему отношению к собаке я узнаю, что ты за человек"
Наталья
Член ООЗЖ «Эгида»
139.
139
Франция, Лакон - Минск
65535 сообщений
Член ООЗЖ «Эгида»
Націк, , страшно!! Но я сразу сказала тоже: это чумка!!!

Первый приступ судрог- началась нервная форма!!! И щенкам спасения почти нет!! УВЫ!!!

Я Вам очень- ОЧЕНЬ сочувствую!

Не вините себя про ОТЕК МОЗГА!   Не отек мозга от капельниц их унес.. а ЧУМА...

Вы должны знать, что сейчас вам КАТЕГОРИЧЕСКИ нельзя брать в дом НЕПРИВИТЫХ животных или щенков!!

Отойдите от всего этого кошмара! И спасите собаку с Фауны, но которая уже ВЫЛЕЧЕНА и привита!!!! акие тоже здесь есть: их выкупили, лечат, потом пристраитвают...

Бегите по Радуге, маленькие пупсы!!!!:cray: cray
Сообщение отредактировала: Наталья - Среда, 25.12.2013, 21:55
Націк
.
Топикстартер
140.  
140
.
Беларусь, Мінск
46 сообщений
Топикстартер
Наталья, Наталля, у тэмпе, якім я жыла апошнія 2 тыдні, мне не было часу займацца тэмай, якую я назвала «ПУПСЫ З ГУРСКАГА», дзе прасіла проста даць адэкватную параду, як зрабіць прафілактыку шчанюкам, пасля – як лячыць іх. Парадаў было шмат, вось толькі шкада, што сярод іх я сваёй інтуіцыяй не распазнала верныя крокі па ратаванні нашых сабачак.
Я і мой муж - НЕ ВАЛАНЦЁРЫ. Мы ўзялі сабачак САБЕ, і пра гэта я шмат разоў пісала.
Я НЕ ПРАСІЛА і не атрымала НІЯКАЙ МАТЭРЫЯЛЬНАЙ І ГРАШОВАЙ ДАПАМОГІ, і тое што занесена ў «шапку» нашай тэмы мяне вельмі крыўдзіць, таму прашу вярнуць назву тэмы і прыбраць гэтыя тэксты ў "шапцы" наконт збора грошаў і лекаў. А таксама перамясціць нашу тэму на ВЯСЁЛКУ.
  • Страница 7 из 8
  • «
  • 1
  • 2
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • »
Поиск:
Правила чата
Онлайн чат