- Главная
- ООЗЖ «Эгида»
- Новости
- Каталог
- Форум
- Доска объявлений
- Энциклопедия
- Фото
- Видео
Каталог животных ГП «Фауна города» , ул.Гурского 42 |
.
Беларусь, Минский р-н
1559 сообщений
Топикстартер
Член ООЗЖ «Эгида»
СОБАКИ, ПОПАВШИЕ НА ГУРСКОГО 42, г. Минск.
8017-251-96-59 Тема собак "Фауны" на нашем сайте - САМАЯ серьезная.
Любые посягательства на тему, на людей, которые занимаются этой темой, администрацией сайта будут расцениваться как провокация. Меры- соответствующие. Тема "Фауны"- как уступить место ребенку или женщине в транспорте: ВПЕРЕДИ и с ЛЮБЫМИ ПОБЛАЖКАМИ!!!
Сообщение отредактировала: Верочка - Вторник, 01.10.2013, 02:06
|
.
Беларусь, Минск
6386 сообщений
Бульдожка стоит.
Черную спаниельку забрали. На ее месте стоит девочка-подросток стаффа или пита, я не разбираюсь, но что-то явно бойцовое, или очень близкий метис. Появилось два помета малюпасов, 1-1,5 мес. Двоих, похожих на волчат, при мне забрали в деревню. Сказали, будут жить сначала в сарае, потом на цепь. Появилась девочка-дворик, симпатичная, очень похожа на Шелли из ДСН. |
.
Минск, Юго-Запад
10169 сообщений
рэшце дабралася да Гурскага...
апрацоўваю фоты Адразу скажу па пацярашках, ёсьць шыкоўны псы! У пакоях: маладая піт, яна вельмі нэрвуецца, хоча дахаты; маладая сабака ціпа такса, чорная, без ашыйніка, але спакойная, упітанная, чыстая; а таксама старая ангельская бултдожка у вальерах: ратвелер, дзевачка, ну вельмі харошая! і каўказец шыкоўны. а, і на ратвелры-дзевачцы тоўсты чырвоны ашыйнік і я прадублюю ў адпаведныя тэмы: бачыла ў місках сабак той корм, які мы прывозілі, а таксама коўдры ў клетках. Так што дзейнасьць трэба працягваць! |
.
Беларусь, Минск
688 сообщений
Quote (Horsewoman) маладая сабака ціпа такса, чорная, без ашыйніка, але спакойная, упітанная, чыстая; интересно! Horsewoman, можно по подробнее?
Спасение одной собаки не изменит мир...но мир несомненно изменится для этой одной собаки...задумайтесь
|
.
Минск, Юго-Запад
10169 сообщений
|
.
Беларусь, Минск
435 сообщений
копирую
Адразу скажу па пацярашках, ёсьць шыкоўны псы! У пакоях: маладая піт, яна вельмі нэрвуецца, хоча дахаты; маладая сабака ціпа такса, чорная, без ашыйніка, але спакойная, упітанная, чыстая; а таксама старая ангельская бултдожка а, і на ратвелеры-дзевачцы тоўсты чырвоны ашыйнік і я прадублюю ў адпаведныя тэмы: бачыла ў місках сабак той корм, які мы прывозілі, а таксама коўдры ў клетках. Так што дзейнасьць трэба працягваць! Спрабавала даведацца пра лёс тых, каго фоціла мінулым разам, Прыгажуня Акіта, нумар 11, усё яшчэ там. Яе зьбіраюцца стэрылізаваць. Яна так жа прыўкрасна, спакойная і на від здаровая. Народ, сабака сапраўды вартая піяру! Паглядзіце, наколькі прапарцыйная))) View image: IMG 0918 Лінк на старую фотку, бо яна не зьмянілась)) І вось я мінулым разам наблытала, што шэта старычок (№ 9), а гэта малады пёсік, патрапіў праз адлоў. Яго зараз клічуць Тоша, яго пастрыглі, работніцы ім апекуюцца. Яму колюць уколы, адкармліваюць смачненькім... А які Тоша ласкавы, не перадаць! Не баіцца, ахвотна ідзе на ручкі. Вось лінк на адну са старых фотак View image: IMG 0887 (там вышэй болей ёсьць). Цяпер ягоныя дадзеныя такія: рэг. нум. 482, Ф5, адлоўлены 31.01.11, хлопчык. Ростам ён сантыметраў 20-25. Вось як Тошык выглядае зараз: КАЛІ ЛАСКА, ДАПАМАЖЫЦЕ З ПРЫЙСТРОЙСТВАМ ТОШЫ І АКІТЫ!!! Сабака ціпа такса. Малады. Без ашыйніка, але выглядае як хатні - даверлівы, спакойны, чысты, упітанны. Дадзены няма, бо толькі прывезьлі. А вось і дзевачка-пітбуль. Маладая і добрая, але брэша і вое, дай Божа))) вельмі хоча, каб яе знайшлі!!! З ашыйнікам. На мейсцы не стаяла, добра сфоткаць не атрымалася(( Нумар 1000, К14, паступіла ад населенія (знайшлі ў тралейбусе) Дзевачка ангельскі бульдожка. Відаць, старушка, але бясконца абаяльная)) круціць сваёй тоўстай попай))) хоча выйсьці і гуляцца-радавацца Нумар 864, К14, 15.02.11, адлоў. Пёс Джэк. Здадзены насельніцтвам - скардзіліся суседзі, малыш брахучы))) ростам і камплекцыяй - з таксу. Нумар 615, К-14, паступіў 4.02.11, хлопчык І там яшчэ 4 шчанюка. Фоткацца пажадаў толькі адзін, тры астатнія салодзенька спалі, зь іх два - такія ж як і гэты, а трэці - пакрупней і рыжы. Нумары 964,965, 966, 967, адлоў. Больш дадзеных няма, а колер бачна па здымках Вальеры: 1) Вось і дзевачка ратвелера, як я пісала, неверагодна ласкавая, спакойная і выхаваная. 2) Разам жывуць дзьве сабачкі, а інфа на адну нумар 925, А-5, 17.02.11, адлоў, дзяўчынка, рудая 3) Пёсік цікавы, памерам недзе па калена, спакойны, сядзіць і сумна глядзіць... у яго нешта з вачыма незвычайнае, ці то колеры розныя, ці то катаракта, не магу зразумець, але адно вока нібыта з блакітнай плёнкай. 4) Пёс вельмі брахучы і вясёлы))) ахоўнік зь яго будзе слаўны))) але паглядзіце, якая ў яго мілая ўсьмешка! 5) нумар 1962 (11), А-12, 08.10.10, адлоў, дзяўчына, стэрэлізаваная,прышчэпкі, Эльза, 1.5 года Эльза фатаграфавацца і камунікаваць не хацела, магчыма з таго, што стаіць з 2010!!!! Я так разумею, аб ёй валянцёры апякуюцца? 6) Зусім сумны сабачка(( выйсьці не пажадаў... 7) Дзеўка камунікабельная, можна браць у двор - будзе аховаць)) Ну і прыгожая вельмі)) 8) нумар 348, В-9, 24.01.11, здан (адмова), хлопчык Валет 10) В-7, 10.02.11, адлоў, дзяўчынка 11) інфы няма(( сабака ну вельмі ўпітанная (каля дзяўчына, то мо і цяжарная...), вельмі спакойная, на від - дагледжаная, магчыма, хатняя 12) нумар 947, Б-14, 17.02.11, адлоў, пол не пазначаны. У пёсіка хворыя вочкі – гнаяцца 13) нумар 976, С-4, 18.02.11, адлоў, пол не пазначаны 14) нумар 972, С-5, 18.02.11, адлоў, хлопчык 15) нумар 975, С-6, 18.02.11, адлоў, пол не пазначаны 16) нумар 712, Д-9, 8.02.11, адмова насельніцтва, дзяўчынка 17) нумар 8618, Д-7, 28.09.10, насельніцтва, хлорчык Оскар, кастрыраваны, 1.8 года 18) нумар 907, Д-1, 16.02.11, насельніцтва адмова, дзяўчынка 19) нумар 1022, Е-1, 21.02.11, адлоў, пол не пазначаны, КАЎКАЗЕЦ 20) нумар 798, Е-10, 11.02.11, насельніцтва, дзяўчынка 21) нумар 221, Ф-11, 17.01.11, адлоў, дзяўчынка Вельмі цікавы колер у сабакі: галава і твар як у ратвелера, а цела - падпалая, як у паляўнічай якой сабакі 22) нумар 502, Ф-10, 1.02.11, адлоў, пол не пазначаны 23) нумар 819, Ф-6, 12.02.11, адлоў, пол не пазначаны 24) нумар 820, Ф-7, 12.02.11, адлоў, пол не пазначаны 25) нумар 886, Ф-5, 16.02.11, адлоў, хлопчык Ад холада ў мяне здохлі батарэйкі для фоціка, яшчэ 2 сабак зьняла на тэлефон, выкладу позна ўвечары. |
.
Минск, Зелёный луг
17576 сообщений
|
.
Минск, Серова
9475 сообщений
Потрясли до глубины души смайлики и задорный тон.
Может, это было написано для журнала "Веселые картинки". Или для "Вестника фауны".
Совесть бывает чиста, когда ею не пользуются.
_____________________ "Только тот может горячо любить добро, кто способен от всей души, непримиримо ненавидеть зло" (Шиллер) |
.
Минск, Зелёный луг
17576 сообщений
а № 23 мне напоминает девочку с Востока (которая лежала возле Счастья). но я её видела только на фотках. ждём что скажет Надя Ютисан
Добавлено (22 Февраля 2011, 22:51) Что ни делается - к лучшему! |
.
Беларусь, Минск
2390 сообщений
Quote (Оля_Яло) sveta_, ну не знаю... по-моему этот громадный. и моська не очень похожа размер тот. морда (выражение) - копия. он же тогда был маленький совсем. и лапы у него были прямые. у меня прямо руки опустились... Оль, может звякни тетке этой завтра, ну пожалуйста... |
.
Беларусь, минск
982 сообщения
Очень ищем эту девочку, возможно она попала в отлов, возраст около 1,5 лет, пропала на ул. Карастояновой, откликается на кличку Марта, боязливая. Если кто заметит, просьба звонить по тел: 8-029-708-10-85 Катерина, 8-029-766-01-28 Тарас. Не знаю, как вставить фото, поэтому даю ссылку на тему http://egida.by/forum/23-7829-3
"Счастье для всех, даром, и пусть никто не уйдёт обиженный"
|
.
Беларусь, Минск
435 сообщений
Quote (andyfit) Потрясли до глубины души смайлики и задорный тон. Может, это было написано для журнала "Веселые картинки". Или для "Вестника фауны". |