- Главная
- ООЗЖ «Эгида»
- Новости
- Каталог
- Форум
- Доска объявлений
- Энциклопедия
- Фото
- Видео
Список форумов Разное Счастливые истории Найден сбитый пожилой пёс (sml[medicine]срочно нужен куратор и передержка) |
Найден сбитый пожилой пёс |
.
Минск, Веснянка
16916 сообщений
Топикстартер
Член ООЗЖ «Эгида»
Утром 10 января найдена сбитая собака в районе трамвайного кольца "Озеро" (Минск). Мальчик в возрасте, около 30 см в холке, есть ошейник. Сейчас на осмотре у врача, выбит плечевой сустав и сломана лапа, нужна будет операция. Разыскиваются старые хозяева. Также нужен куратор и передержка, нашедшие могут только отвезти к врачу.
Нашелся хозяин ! Тузик Дома ! куратор: Чернявская Христина Игоревна hryscia +375 (29) 342 20 92 поручитель: Белянова Н.А.
Сообщение отредактировала: Верочка - Пятница, 13.01.2017, 13:10
|
.
Беларусь, Минск
148 сообщений
У нас яшчэ навіна — знайшоўся гаспадар сабакі! Хоча забраць яго і вельмі дзякуе за выратаванне.
Мы не супраць аддаць, але спачатку хочам сустрэцца з чалавекам і ўпэўніцца, што хлопчык будзе забяспечаны ўсім неабходным: доглядам, ветабслугоўваннем (кожныя 2 тыдні на рэнтген да моманту зняцця пласцін), харчаваннем, камфортным хатнімі ўмовамі і г.д. Усё ж хочацца, каб у сабакі было шчасце пасля ўсяго, што ён перанёс. Яшчэ ёсць варыянт, што мы бярэм на сябе клопаты з наведваннем дактароў і лячэннем. Вось такія справы!
http://greenbelarus.info/
|
.
Беларусь, Минск
148 сообщений
Раскажыце мне, калі ласка, пра падводныя камяні: што і як правільна зрабіць, удакладніць, спытаць? Як быць упэўненымі, што сабака будзе ў норме?
На жаль, у прыватных сектарах жывёлы на самавыгуле нерэдкасць(((
|
Минск, Победа
23444 сообщения
|
.
Франция, Лакон - Минск
65535 сообщений
Член ООЗЖ «Эгида»
1. Хорошо, что нашелся хозяин! А как и когда и почему она была на улице? Что он объяснял??
2. Встречайтесь, попросите хоть какие-то документы на собаку и расскажите про лечение. Назовите суммы. Если человек не предложит вернуть деньги, то вряд ли он доведет лечение до конца. Я бы не отдала и довела все сама в таком случае. 3. Дальше- вернуть, но с условиями ПИСЬМЕННЫМИ.
Я обещала быть хорошей, но если услышите стрельбу - значит у меня не получилось © Скарлетт
E-mail: bel@egida.by |
.
Беларусь, Минск
148 сообщений
Цитата Хорошо, что нашелся хозяин! А как и когда и почему она была на улице? Что он объяснял?? На жаль, па тэлефоне з ім размаўляла не я. Мне толькі перадалі, што ён ужо заўтра хоча забраць сабаку, сказалі, што вельмі дзякаваў за выратаванне і гатовы даць за хлопчыка ўзнагароджанне. Усе падрабязнасці будзем высвятляць ужо на месцы і ў прыватнай размове з ім. Цитата Встречайтесь, попросите хоть какие-то документы на собаку Баюся, што дакументаў ніякіх няма, але ён вельмі падрабязна апісаў: пацёрты ашыйнік, пераламаны на канцы... Відавочна, што сабака яго. Цитата расскажите про лечение. Назовите суммы. Если человек не предложит вернуть деньги, то вряд ли он доведет лечение до конца. Я бы не отдала и довела все сама в таком случае. Вядома, што раскажам, можна нават у пятніцу прапанаваць разам з'ездзіць на прыём у клініку. Цитата условиями ПИСЬМЕННЫМИ Што гэта за ўмовы, ёсць нейкі прыклад такога дакумента, каб чалавеку адразу патлумачыць і даць зразумець усё?
Сообщение отредактировала: hryscia - Четверг, 12.01.2017, 00:49
|
.
Франция, Лакон - Минск
65535 сообщений
Член ООЗЖ «Эгида»
Акт передачи животного можно взять у Вероники 8 029 630 79 33. Не ответит- смс. Туда к тексту рукой вписать:
- обязуются довести лечение до конца( под вашим контролем) - обязуются возместить затраты( а не вознаграждение)- у вас есть чеки( если только это не старенькие люди или не студенты- в общем- неимущие) - обязуются давать доступ куратору к собаке до окончания лечения и сообщать вам всю важную информацию( вдруг плозхо стало..) - обязуются не пускать на самовыгул. И сделайте собаке адресник.
Я обещала быть хорошей, но если услышите стрельбу - значит у меня не получилось © Скарлетт
.
Беларусь, Минск
148 сообщений
Скіньце мне, калі ласка, хто-небудзь "Акт перадачы...", т.я. не магу дазваніцца да Веранікі (стаіць пераадрасацыя) і смс не даходзяць.
Вельмі прашу! Можна на пошту hryscia@gmail.com
|
.
Франция, Лакон - Минск
65535 сообщений
Член ООЗЖ «Эгида»
hryscia, напишите в поиске "акт передачи".там есть. Печать поставить у Вероники. Я ей напишу в вайбер.
.
Франция, Лакон - Минск
65535 сообщений
Член ООЗЖ «Эгида»
Отпишитесь, как поговорите с хозяином и примите решение!
Мы все переживаем!
.
Беларусь, Минск
148 сообщений
Сустрэліся мы з гаспадаром. І ведаеце, Тузік (так яго завуць) адразу пазнаў Яўгена, кінуўся да яго, стаў лізацца. Мужчына аказаўся адэкватным і вельмі простым...
Гатовы на ўсё: аддаць грошы, плаціць за лячэнне і атрымоўваць ад нас любую дапамогу, у сэнсе, што лячэнне давярае нам - як мы лічым будзе лепшым для Тузіка. Пагадзіўся пакінуць яго пакуль у нас, у тым сэнсе, што мы так папрасілі, каб звазіць заўтра да доктара. Яўген усё разумее і відавочна сабаку шкодзіць не будзе, прызнае, што гэта яго віна. Яго маці вельмі перажывае за сабаку, бо ён у іх амаль 12 год ужо. Бачна, што Тузіка любяць, так па-простаму, як члена сям'і. Мы расказалі пра ўсё: кармленне, лячэнне і некаторыя праблемы: сэрца і прастату. Яўген тут жа папытаўся ці можна гэта лячыць. Сабаку робяцца прывіўкі, кормяць добра, ён і нам прывёз мяса... Я не бачу прычын, каб не адаваць сабаку гаспадару. Тым больш, што мы дамовіліся пра пастаянны кантакт і пра тое, што мы будзем падтрымліваць яго ў паездках да доктара (на рэнтген). Вырашылі ў суботу адвезці яго ўжо дадому, заадно з маці Яўгена дамовіцца пра ўмовы ўтрымання, каб яна ўсё рабіла па правілах. Для Яўгена мы зробім падрабязную інструкцыю. Вечарам Тузік неверагодна ажыў: ходзіць за намі хвосцікам паўсюль, просіць увагі і пяшчоты. Неверагодны сабака!
Сообщение отредактировала: hryscia - Четверг, 12.01.2017, 21:53
|
.
Беларусь, Минск
2885 сообщений
hryscia, вы все правильно решили , я бы тоже так сделала. Довести лечение до конца род Вашим присмотром,не пускать Тузика на самовыгул. Самое главное,что собаку в семье любят, что люди адекватные. Я думаю,все будет хорошо.
|
.
Франция, Лакон - Минск
65535 сообщений
Член ООЗЖ «Эгида»
Я уверена, что у Тузика хороший хозяин!! Но, нужно довести лечение вам. Даже, если собачка будет там жить, руководите и контролируйте лечение. Мужчина и пожилая мама могут нарушить назначенное лечение.
А как нашелся хозяин? И все-таки: как его потеряли? Добавлено (12.01.2017, 22:22)
| |||