- Главная
- ООЗЖ «Эгида»
- Новости
- Каталог
- Форум
- Доска объявлений
- Энциклопедия
- Фото
- Видео
Список форумов Персональные форумы Пункт отлова и временного содержания животных ГП «Фауна города» Счастливые истории /2007-2009/ Марго /ex- Васіліса (чорна-белая котка з неверагоднай грацыяй) |
Марго /ex- Васіліса |
.
Беларусь, Минск
16657 сообщений
У котика всегда есть преимущество - запрыгнуть куда-нибудь повыше, чтобы собака не достала. Тяжелее, когда кошка к собаке пристает...
Вы правы, у меня две собаки - но разных весовых категорий - это раз. Та, которая побольше - совсем юная особа (знаете выражение: глупый, как собака до года) - это два. Щенок слепой - это три. В общем, у каждого свои проблемы. Но самое главное - перестаньте волноваться. Животные это чувствуют. Будете бояться за Марго - она будет считать себя обиженной. За Лонду - Лонда начнет хвост поджимать. Мои перестали корчить из себя сироток, когда я перестала реагировать на их разборки.
Сообщение отредактировала: Наталия - Воскресенье, 08.02.2009, 03:24
|
.
Беларусь, Minsk
398 сообщений
Топикстартер
Quote (Наталия) У котика всегда есть преимущество - запрыгнуть куда-нибудь повыше, чтобы собака не достала. Яна так і робіць, і жыве фактычна на "другім паверсе" з кароткімі перабежкамі. Нават у прыбіральню баіцца схадзіць
Quote (Наталия) Мои перестали корчить из себя сироток, когда я перестала реагировать на их разборки. Ну, мае такога не робяць. Проста пакуль трымаюцца збольшага нейтральна. А разбіраюцца адназначна самі :) я толькі за гэтым назіраю і часам сабаку прытрымліваю. Добавлено (12 Февраль 2009, 01:43) Абажаю іх абедзвюх Добавлено (12 Февраль 2009, 02:29) Добавлено (16 Февраль 2009, 00:24) |
.
Беларусь, Minsk
398 сообщений
Топикстартер
Пісала ў тэме пра Лонду (http://egida.ucoz.ru/forum/56-2278-3), што тая какае Марго ў латок. Ну не магла я падумаць, што Марго можа СТОЛЬКІ накласці. Аказваецца можа
Сёння мы навучыліся залазіць пад столь, выкарыстоўваючы мае плечы, як трамплін. А ўвогуле ўжо спакайней рэагуе на сабаку. Вельмі радавалася нашым эксперыментам з канапай (Лонду не пускалі), сама села і сядзела на канапе |
.
Беларусь, Minsk
398 сообщений
Топикстартер
Quote (Vic) Теперь у вас там весело. girl_haha яшчэ як! Добавлено (27 Февраль 2009, 01:06) Недзе прачытала на форуме, што дапамагае сок лімону. Гэта праўда? |
.
Германия, Берлин
1416 сообщений
Quote (tatsi) Недзе прачытала на форуме, што дапамагае сок лімону. Гэта праўда? Иногда помогает.Они очень не любят запаха цитрусовых. |
.
Беларусь, Minsk
398 сообщений
Топикстартер
Quote (mishail) А она у Вас стерилизована? Помню, что лечили Вы ее долго, выхаживали, а насчет стерилизации... Мы гэта хочам зрабіць, але: 1. Ніяк не можам высветліць прыйшла да яе вясна ці не :) Ёсць ідэя, што так, а тады трэба пачакаць. 2. Мне сама аперацыя падаецца крыху страшнай і хочацца выбраць добрага доктара дзе-небудзь на раёне, пакуль чула пра АльфаВет, як добрую клініку. Увогуле Марго вельмі свавольная. Я думаю, яна раней з сабакамі не жыла і яшчэ дагэтуль у шоку. Мяне весяліць, як яна Лонду з тумбы прыструняе. Шваркне ёй лапай пару разоў, але, што самае вясёлае, без кіпцюроў, то бок проста лапай. і мяне так жа, калі хоча сказаць "не чапай". Хаця адназначна са з'яўленнем Лонды адбыліся і змены да лепшага. Марго цяпер перастала кусацца, а калі і кусне, то толькі папяраджальна, то бок без крыві. Сёння яе хвілін дзесяць шукала. А яна сядзіць у шафе і адпачывае, прычым я ж там глядзела! а гэта ціхоня павярнуся чорнай спінкай і зрабіла выгляд, што яе няма. Я тым часам ужо думала пра палтэргейст Добавлено (04 Март 2009, 00:05) |
.
Беларусь, Minsk
398 сообщений
Топикстартер
Quote (mac) Под наблюдением Лондочки Гісторыя на тэму. У Марго скончыўся корм і ёй выдзелілі катлету (ну не самая здаровая ежа, але нешта). І што вы думаеце? Давялося ўсю з'есці!... бо ўсё недаетае пад'ядаецца Лондай Так і сядзела, павольна жуючы і адбіваючыся лапай ад сабакі |
.
Беларусь, Minsk
398 сообщений
Топикстартер
але ж Лонда Марго па кватэры ганяе. Як толькі Марго хутчэй праходзіцца, то Лонда ўжо ляціць. Думаю, што яна ўсё ж шугаецца нашай "кабылкі"
Добавлено (16 Март 2009, 00:37) І так і не навучылася трапляць дакладна ў латок, усё хочацца на сценку Ну што з ёй зробіш? А так цудоўная кіса, якая цяпер перайшла на начную варту (Лонда вядзе дзённую), а 5ай раніцы будзіць маму і ходзіць, дзе пажадае :) Ах, люблю яе |
.
Беларусь, Minsk
398 сообщений
Топикстартер
|
| |||