- Главная
- ООЗЖ «Эгида»
- Новости
- Каталог
- Форум
- Доска объявлений
- Энциклопедия
- Фото
- Видео
Список форумов Персональные форумы Пункт отлова и временного содержания животных ГП «Фауна города» Счастливые истории /2007-2009/ Лонда (№ 368, к.13) |
Лонда |
.
Минск, Победа
23471 сообщение
Вельмi удзячна вам за фотки, Лонда выглядае як сапраудны питбуль, толькi апрануты у звычайны сарняк! а як паводзины? палепшылись?
Добавлено (12 Августа 2015, 16:49)
Smith. Et Garcon toujours a cote de moi...А все равно КАЖДЫЙ из них - единственный. По крайней мере у нас внутри. Andyfit
|
.
Беларусь, Minsk
398 сообщений
Лонда залаты сабака, толькі па канапах ёй больш скакаць не дазваляем. Паводзіны добрыя, найбольш складана ёй даецца гуляць праменадам :) увесь час некуды спяшаецца. З сумнага ўчога былі ў доктара і ўсё ж трэба аперацыя на лапе - парвала звязкі. Чагадаеў сказаў, што гэта ўласціва амстафам :( Так што трымайце кулачкі за нас у наступую сераду.
Я ўчора перачытала тэму Лонды і ўзгадала колькі мы ўжо перашылі разам. Пасля першай дрэсуры неўзабаве мы патрапілі ў аварыю, машыну разбілі і ездзіць пэўны час не маглі. Затое самі шмат чаго даведаліся і яе вучылі. І толькі пасля аварыі яна пачала брахаць (кузэн мой яе навучыў). |
.
Беларусь, Minsk
398 сообщений
Я вось падумала, а ці можа ў каго-небудзь з форума можна пазычыць каўнер для сабакі (пластыкавы конус) на пасляаперацыйны перыяд?
Добавлено (20 Августа 2015, 00:37) |
| |||