- Главная
- ООЗЖ «Эгида»
- Новости
- Каталог
- Форум
- Доска объявлений
- Энциклопедия
- Фото
- Видео
Список форумов Собаки Не проходите мимо! Собаке нужна Ваша помощь Черри(часть 2) (остро встал вопрос об усыплении.помогите!!!) |
Черри(часть 2) |
.
Польша, W
5893 сообщения
Топикстартер
Цитата (СОСЕДИ) Эта коляска, как гамак и Черри на ней весит, а лапками ходит. вот....я это и имела ввиду,когда писала...просто забыла как Вы правильно объясняли это.... Добавлено (11 Февраля 2013, 16:35) --------------------------------------------- это бы Грише и показать(то что на видео)...может есть таки смысл за неё побороться?!
Сообщение отредактировала: Minutka - Понедельник, 11.02.2013, 17:35
|
.
Минск, Грушевка
5036 сообщений
А вот такую я предлогала сделать для Феникса. А - ля коляска на превое время.
http://www.youtube.com/watch?v=hzS3NCAhfKM
Сообщение отредактировала: СОСЕДИ - Понедельник, 11.02.2013, 17:36
Никогда не стоит никому ничего объяснять. Тот, кто не хочет слушать, не услышит и не поверит, а тот, кто верит и понимает, не нуждается в объяснениях. Омар Хайям.
|
.
Польша, W
5893 сообщения
Топикстартер
если хозяева хотят за неё бороться,то можно это попробовать(и памперсы тоже),а если нет....тут уж им самим решать...как и что будет дальше!вторая подошла б,если б Черри ходила,а вот первая-даже очень мне понравилась(её я имела ввиду)...если даже не будет получаться первое время,можно ж поводок или ремень привязать и подтягивать чуток её (коляску)
|
.
Минск, Грушевка
5036 сообщений
Ей полезнее двигаться, а не сидеть сиднеем, как Илья Муромец. Сердце начнет качать кровь, шлаки не будут застаиваться, уменьшаться проблемы с походом в туалет. Самое главное нагрузки не будет на слабые кости, у этих костей стенка тоненькая, как промокашка. Это мое мнение дилетанта. Поэтому, точно, cказано, проконссультироваться.
Добавлено (11 Февраля 2013, 16:44)
Никогда не стоит никому ничего объяснять. Тот, кто не хочет слушать, не услышит и не поверит, а тот, кто верит и понимает, не нуждается в объяснениях. Омар Хайям.
|
.
Польша, W
5893 сообщения
Топикстартер
Цитата (СОСЕДИ) Здесь, Выбор за хозяевами и для них это тяжкий выбор. это точно.... Цитата (СОСЕДИ) , так я написала что она хороша для таких, как Феникс и для квартиры. простите тормоза,не так поняла |
.
Беларусь, Минск
148 сообщений
СОСЕДИ, так, гэта і адбываецца, што косткі не вытрымліваюць вагу. Як рассказвала Людміла, Чэрры сама падымалася і хадзіла, калі яе знайшлі. Але пасля хваробы (было падазрэнне на чумку, але пад сумненем), сабака падымацца і хадзіць самастойна перастаў. Калі я прыяжджала ў лістападзе - яе трэба было вывалаківаць на вуліцу, а пасля яна пачынала самастойна перамяшчацца прыжкамі, пакуль не падала, тады зноў яе падымаеш і яна паскокала. Ні пярэднія, ні заднія лапы ў яе не згінаюцца нармальна, а пасля пералома - задняя зусім "балтаецца" і "выкручваецца" (чаму і як гэта адбываецца я зразумець не магу, ладна, калі ёй паставілі спіцы тонкія і яны не трымалі косткі, але ж пасля яе лапу на пласціны ставілі...).
Наконт каляскі мы думалі, вось да Грышы і хочам звазіць на кансультацыю, каб ён сказаў ці варта гэта. Бо каляску, дзе толькі заднія лапкі замацоўваюцца і пярэднімі жывёлкі самі перабіраюць - можа не падыйсці, бо як пісала вышэй, у яе пярэдніялапы не згінаюцца!
Сообщение отредактировала: hryscia - Понедельник, 11.02.2013, 17:59
http://greenbelarus.info/
|
.
Польша, W
5893 сообщения
Топикстартер
Цитата (hryscia) Наконт каляскі мы думалі, вось да Грышы і хочам звазіць на кансультацыю, каб ён сказаў ці варта гэта может всё таки и подойдёт первый вариант... Добавлено (11 Февраля 2013, 16:57) |
.
Беларусь, Минск
148 сообщений
Вялікі дзякуй за фінансавую дапамогу:
1. Minutka - 100 тыс. 2. Насця Еўдачэнка (з Фонду ПЖ) - 150 тыс. _____________________________________________________________________________________ Не так даўно прыехала ад Чэрры. Перадала грошы, Людміла ўсіх вельмі дзякуе, усіх-усіх, хто не абыякавы да лёсу Чэрры і суперажывае ёй, стараецца дапамагчы. Рассказала пра хадункі, яны вельмі зацікавіліся, Валерый нават стаў разважаць пра розныя варыянты. Ужо з дому адправіла сыну Людмілы відыё, што вышэй СОСЕДИ запосціла, дзякуй-дзякуй! Таксама нарабіла на мабільны тэлефон фота Чэрры, на жаль, толькі на мабільны, бо нечакана давялося ехаць да Людмілы, каб грошы аддаць. Фотаздымкі выкладу пазней! Валерый спецыяльна панасіў Чэрры па дому, паказаў "як гэта выглядае". Лапы яе сапраўды не трымаюць, яны ў розныя бакі выкручаны (таму калясачка не падыдзе, напэўна). Пасля яе паставілі на дыванок і яна каля 10 сек. трымалася самастойна, а пасля плюхнулася. НА ЧАЦВЕР ЁСЦЬ МАШЫНА, ТОЛЬКІ ШТО ПАЗВАНІЛІ МНЕ!!! УРА!!! УРА!!! УРА!!! Так што, Чэрры едзе на ўкол і кансультацыю. Добавлено (11 Февраля 2013, 21:53)
|
.
Польша, W
5893 сообщения
Топикстартер
Цитата (hryscia) Адзінае, яшчэ вельмі актуальным застаецца пытанне пра выгул ці пераўтрыманне Чэрры, гэта ВЕЛЬМІ ВАЖНАЕ ПЫТАННЕ! шукаем,працягваем прасiць у кантакце... Цитата (hryscia) Так што, Чэрры едзе на ўкол і кансультацыю. гэта вельмi добрая навiна Добавлено (11 Февраля 2013, 22:41) |
.
Польша, W
5893 сообщения
Топикстартер
Цитата (hryscia) Галоўнае, каб Валерый не здаў зусім, каб у яго хапіла сілы Вы старайцеся яго так сама падтрымаць мая думка такая(можа паспрабаваць куратара пашукаць,каб быу куратар,можна б было аб'яву даць у газету(напрыклад у "камсамолку"),што шукаем гаспадара для сабачкі з абмежаванымі магчымасцямі, у часным доме) можа каго кране яе лёс і ён пагодзіцца ўзяць гэтую няшчасную сабаку, а мы б дапамагалі ўсім: ежа,вітаміны, ветурач (адвезці-прывезці), для гэтага б куратара і знайсці ...Можа дасць Бог i ей пашанцуе,як у выпадку з Бабулей(прауда у яе была зусiм iншая гiсторыя) |
.
Беларусь, Минск
148 сообщений
Minutka, як з лёсам Чэрры стане больш-менш ясна, думаю пра яе можна напісаць і ў камсамолку і на тутбай і г.д. Галоўнае, каб Грыша даў нейкі станоўчы адказ, падказку па хадулькам для яе.
Сообщение отредактировала: hryscia - Вторник, 12.02.2013, 00:37
|
.
Беларусь, Минск (центр)
1911 сообщений
девочки, если Черри привита от чумки и энтерита - готова оказать помощь машиной (у меня карантин, непривитых не вожу из-за опасности заражения).
Лучше быть хорошим матерящимся человеком, чем тихой воспитанной тварью (с) Раневская
|
.
Беларусь, Минск
148 сообщений
Цитата (July_Bel) готова оказать помощь машиной Добавлено (12 Февраля 2013, 00:52) --------------------------------------------- Пару фота Чэрры, адразу прашу прабачэнне - гэта на ўсё, што здольна камера мабільнага тэлефона.
Сообщение отредактировала: hryscia - Вторник, 12.02.2013, 01:54
|
.
Минск, Грушевка
5036 сообщений
Много раз я видела такие ноги в интституте травматалогии и нейрохирургии.
Черри ощущает боль в конечностях? Очень похожи на лапы, когда атрофировируются мышцы, может даже связано с нервными окончаниями. Ведь в них нет сил и поэтому она стоять на них не может. Здесь, затронуты мышцы и мне кажется Черри помогли б ходунки. Она на них была б, как в гамаке. Но, это мое мнение дилетант. Я не травматолог и не хирург. Вот, я уже и диагноз вынесла, докатилась. (
|
.
Минск, Победа
23447 сообщений
Цитата (Minutka) каб быу куратар,можна б было аб'яву даць у газету(напрыклад у "камсамолку"),што шукаем гаспадара для сабачкі з абмежаванымі магчымасцямі, у часным доме) можа каго кране яе лёс і ён пагодзіцца ўзяць гэтую няшчасную сабаку, а мы б дапамагалі ўсім: ежа, Добавлено (12 Февраля 2013, 02:02) Цитата (hryscia) пасля яна пачынала самастойна перамяшчацца прыжкамі, пакуль не падала, тады зноў яе падымаеш і яна паскокала.
Smith. Et Garcon toujours a cote de moi...А все равно КАЖДЫЙ из них - единственный. По крайней мере у нас внутри. Andyfit
|
.
Минск, Кунцевщина
13268 сообщений
Член ООЗЖ «Эгида»
limeva2003, разве Катя??? По -моему за комсомолку отвечает Ксюша, во всяком случае я ей всегда писала с просьбами рекламы.
У меня есть предложение, может покажется глупым, но это тоже шанс : я предлагаю найти человека, который снимет про черри сюжет, небольшой, самые важные аспекты, и показывать его на мониторе во время выставок, люди очень обращают на него внимание, останавливаются и смотрят, вдруг так получится найти ей новый частный дом или хотя бы передержку?!? |
| |||