Черри(часть 2)
81.  
81
.
Беларусь, Минск
148 сообщений
Цитата (Minutka)
от моих отказались-возвращают
сёння якраз забіраю!

Добавлено (01 Марта 2013, 14:21)
---------------------------------------------
Людміле патрэбны пастаянны "донар", на якога б можна было скінуць абавязкі па Чэрры: пошук машыны, дапамогі і проста пагаварыць. 
Яна не ўмее карыстацца інтэрнэтам, зусім з камп'ютарам на Вы, не ведае да каго за чым звяртацца і як дзейнічаць у той ці іншай сітуацыі...

http://greenbelarus.info/
Minutka
.
Топикстартер
82.  
82
.
Польша, W
5893 сообщения
Топикстартер
hryscia, перадайце якому небудзь сабачку(каму больш трэба)Realist, ,у Вас есть собачки,которым нужна помощь? blush возьмите тогда пожалуйста те деньги,что я передавала для Черри для нуждающейся собаки yes
83.  
83
.
Беларусь, Минск
148 сообщений
Цитата (Викуля)
почему ж тогда Черри не отдают?
Бо яны маральна не гатовы і без іх Чэрры затухне, не выжыве...

Добавлено (01 Марта 2013, 14:25)

Цитата (Minutka)
hryscia, перадайце якому небудзь сабачку(каму больш трэба)Realist, ,у Вас есть собачки,которым нужна помощь? возьмите тогда пожалуйста те деньги,что я передавала для Черри для нуждающейся собаки
так, мы так і дамовіліся!

тое ж я раблю з грашыма (астатнія 150 тыс.), ужо ўсё дамоўлена, што перадам ці на аперацыю якому-небудзь сабачку ці коціку...
84.  
84
.
Минск, Малиновка
1031 сообщение
Цитата (hryscia)
маральна не гатовы
ведь стоял вопрос об усыплении, на это они были морально готовы? blush
Для животных человек — это Бог. Как мы просим помощи у Бога, так они просят помощи у человека

тел 8029 2581485; 80257080445
85.  
85
.
Беларусь, Минск
148 сообщений
Цитата (Викуля)
ведь стоял вопрос об усыплении, на это они были морально готовы?
у гэтым уся і праблема, што Валерый некалькі разоў ставіў пытанне пра ўсыпленне, а пасля сам настоіў на тым, што сабаку яны аддаваць не будуць. Хаця для іх было знойдзена платнае пераўтрыманне за 45 тыс/суткі ў хлопца-валанцёра, які займаецца цяжкімі сабакамі і сабакамі-інвалідамі. Але ўмовы былі такія, што да сябе Людміла і Валерый павінны былі ўзяць трохлапага Дружка, які знаходзіўся ў гэтага маладога чалавека на ўтрыманні. Перамовы вяліся на працягу двух тыдняў, ён ездзіў да Людмілы і быў згодны ўзяць да сябе Чэрры. Дружка я прыстроіла да сваёй сяброўкі, палічыўшы, што так будзе лепш для сабакі! Людміла, чэсна, была гэтым вельмі незадаволена! Але ў іх жа ёсць кабель-аўчар Лорд, які таксама патрабуе дагляду! У самы апошні момант Людміла і Валерый адмовіліся перадаць Чэрры, спасылаючыся на тое, што маральна не гатовы і сабака там жыць не зможа! Ім далі час да пятніцы, але яны цвёрда стаяць на сваёй пазіцыі, што змогуць самастойна падняць сабаку!
Не так даўно на Чэрры перадалі 250 тыс., Людміла адмовілася ад гэтых грошаў, я спісалася з людзьмі, якія давалі іх і было вырашана перадаць грошы на другіх сабак. Сёння вечарам я сустракаюся З Людмілай і забіраю іх!
Што рабіць далей з Чэрры - не ведаю!!! Мне яе вельмі шкада!!!
Знайшлася дзяўчына, якая пагадзілася ездзіць і рабіць Чэрры масаж, але гэтага катастрафічна мала...
Сообщение отредактировала: hryscia - Пятница, 01.03.2013, 17:39
86.  
86
.
Минск, Победа
23447 сообщений
Христя, лс.
Smith. Et Garcon toujours a cote de moi...А все равно КАЖДЫЙ из них - единственный. По крайней мере у нас внутри. Andyfit
87.  
87
.
Минск, Малиновка
1031 сообщение
hryscia, ясно, спасибо за ответ.
Для животных человек — это Бог. Как мы просим помощи у Бога, так они просят помощи у человека

тел 8029 2581485; 80257080445
88.  
88
.
Беларусь, Минск
148 сообщений
З аднаго боку я іх разумею, яны любяць сабаку, але з іншага - любоў не павінна быць такой сляпой! Трэба ж улічваць свае сілы і магчымасці, яны самі прасілі пра дапамогу з пераўтрыманнем, а пасля, як толькі такі чалавек знайшоўся - адступілі назад, бо маўляў, калі ёсць, хто можа ўзяць Чэрры платна, то чаму не знойдзецца той, хто за гэтыя ж грошы будзе прыяжджаць і выводзіць сабаку раніцай і вечарам.
89.  
89
.
Минск, Ангарская
1949 сообщений
Цитата (hryscia)
Людміле патрэбны пастаянны "донар", на якога б можна было скінуць абавязкі па Чэрры: пошук машыны, дапамогі і проста пагаварыць.

Скорее всего, людям просто нужен психолог.
"По твоему отношению к собаке я узнаю, что ты за человек"
90.  
90
.
Беларусь, Минск
148 сообщений
Цитата (elena_k)
не без гэтага!
91.  
91
.
Беларусь, Минск
4319 сообщений
Цитата (elena_k)

После общения с Людмилой, я сделала вывод, что люди питаются энергетикой этой собаки. Они удовлетворяют свои комплексы, видя, что не только они стадают физически, но и еще кто-то.

Собака страдает в атмосфере вечных страданий и ненависти сына.

Я никогда не поверю, что собака без них не сможет! НИКОГДА!

На моей совести немало спасенных животных. И как бы они не любили своих хозяев, но в любви и ласке других людей даже самые древние старички, которых хотели усыпить, оживают и делают счастливыми не только себя, но и окружающих.

"Пусть лучше лежит сутки у нас, чем ее кто-то будет лечить и выхаживать, потому что МЫ привязались". И тут же: "найдите нам людей....".
Сообщение отредактировала: Realist - Пятница, 01.03.2013, 16:13
92.  
92
.
Минск, Победа
23447 сообщений
Цитата (hryscia)
то чаму не знойдзецца той, хто за гэтыя ж грошы будзе прыяжджаць і выводзіць сабаку раніцай і вечарам.
Кристина, согласитесь, что когда твоя подшефная собака у тебя на глазах лечится и выхаживатся, то тебе спокойнее, так как ты можешь контролировать процесс, не бояться, что возьмут собаку, наобещав с 3 короба, а потом вернут тебе через время еще и с большими проблемами.
Smith. Et Garcon toujours a cote de moi...А все равно КАЖДЫЙ из них - единственный. По крайней мере у нас внутри. Andyfit
93.  
93
.
Беларусь, Минск
148 сообщений
Цитата (limeva2003)
Кристина, согласитесь, что когда твоя подшефная собака у тебя на глазах лечится и выхаживатся, то тебе спокойнее, так как ты можешь контролировать процесс, не бояться, что возьмут собаку, наобещав с 3 короба, а потом вернут тебе через время еще и с большими проблемами.
я - Хрысціна!

А вы думаеце, што мы б кінулі Чэрры на гэтага маладога чалавека і забылі???
Ну тады паспрабуйце знайсці тых, хто будзе ездзіць раніцай (!!!) і вечарам да іх і выгуліваць!
Яны прасілі зрабіць адно, усё было зроблена, усё, што яны хацелі, а пасля людзі проста даюць адмоўны адказ... Я разумею, што Людміла хапаецца за любую саломенку, але часам мне падаецца, што яна цешыць толькі свой гонар!

Яна ўспрымае Чэрры, як выпрабаванне, ношу, якая спаслана ім з нябёсаў і паўтарае гэта кожны раз!!!
94.  
94
.
Беларусь, Минск
4319 сообщений
Так и хотели отдать на передержку знакомому очень ответственному человеку, который имеет большой опыт в реабилитации таких собак. И контролировать было бы легче. Рядом живет моя подруга, которая и человека знает, и готова помогвть.

Христина физически не может тянуть собаку, которая живет в другом конце города, и решать постоянные проблемы хозяев.

Честно, насколько я равнодушна к людям, но в данной ситуации я включилась помочь Христе. Даже у металла есть предел прочности.
Сообщение отредактировала: Realist - Пятница, 01.03.2013, 16:34
Versan
.
95.  
95
.
Минск, Победа
2906 сообщений
За те сумму, которая упоминилась на последних страницах темы, найти человека, который будет ездить выгуливать собаку, нереально. Я не так давно узнавала, сколько это стоит (по просьбе родственников) - за 1 час выгула неагрессивной собаки среднего размера цифры назывались от 40 до 80 тыс. (от 5 до 10 долларов). 2 выгула в день - умножаем сумму на 2. И это речь шла о здоровой, воспитанной собаке, которая нормально ходит на поводке. Ради интереса спрашивала о крупных собаках - назывались цифры от 60 до 100 тыс. за 1 час, аналогично - если собака агрессивна с другими, независимо от размера. Здесь же речь идет о фактически лежачей собаке, которую нужно выносить и т.д. Так что ценник был бы, думаю, еще выше.
96.  
96
.
Беларусь, Минск
148 сообщений
Цитата (Versan)
За те сумму, которая упоминилась на последних страницах темы, найти человека, который будет ездить выгуливать собаку, нереально. Я не так давно узнавала, сколько это стоит (по просьбе родственников) - за 1 час выгула неагрессивной собаки среднего размера цифры назывались от 40 до 80 тыс. (от 5 до 10 долларов). 2 выгула в день - умножаем сумму на 2. И это речь шла о здоровой, воспитанной собаке, которая нормально ходит на поводке. Ради интереса спрашивала о крупных собаках - назывались цифры от 60 до 100 тыс. за 1 час, аналогично - если собака агрессивна с другими, независимо от размера. Здесь же речь идет о фактически лежачей собаке, которую нужно выносить и т.д. Так что ценник был бы, думаю, еще выше.
вось-вось менавіта, я гэта і даводзіла Людміле! Дзякуй, вы толькі ўсё падцвердзілі!!!
Тым больш, што Чэрры важыць 25 кг. і яе трэбр насіць!!!

Добавлено (01 Марта 2013, 15:48)
Сёння я сустракаюся з Людмілай у 21.30, каб забраць грошы...

Сообщение отредактировала: hryscia - Пятница, 01.03.2013, 16:46
Versan
.
97.  
97
.
Минск, Победа
2906 сообщений
hryscia, ну оно ведь так и есть на самом деле. Зарабатывают ли хозяева собаки на такой выгул? Вряд ли... Но и на передержку с медуходом не отдают. То усыпить собираются, то 6 раз в день выгуливают... Сами не знают, что хотят, короче.
Извиняюсь, что отвечаю по-русски, на моем айпаде нет белорусской раскладки клавиатуры, а коверкать язык не хочется.
98.  
98
.
Беларусь, Минск
148 сообщений
Цитата (Versan)
Извиняюсь, что отвечаю по-русски, на моем айпаде нет белорусской раскладки клавиатуры, а коверкать язык не хочется.
няма праблем)))

Так, у гэтым і праблема, што не ведаюць...
Minutka
.
Топикстартер
99.  
99
.
Польша, W
5893 сообщения
Топикстартер
hryscia, ,можа Вы ведаеце што з Чэры?...не магу зразумець выказванне Elen на другiм сайце.... blush
100.  
100
.
Беларусь, Минск
1046 сообщений
Они живут в военном городке Уручье?
Поиск:
Правила чата
Онлайн чат
+Онлайн чат
0